Obavijest o privatnosti

PRAVNE ODREDBE I ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Poduzeće KARNEVAL d.o.o. obvezuje se čuvati privatnost svih svojih Kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za provedbu transakcija i narudžbi. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima KARNEVAL d.o.o webshopa koji su odgovorni za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Pri plaćanju karticama na našoj web trgovini koristite WSpay™ – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

 

WSpay™ osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u WSPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. KARNEVAL d.o.o. nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima WSpay™ sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Sustav koristi kriptografski uređaj certificiran prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. WSPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost online plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova.

 

OSOBNI PODACI

Poduzeće KARNEVAL d.o.o. se obvezuje da će svi podaci o korisnicima biti strogo čuvani i dostupni samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi djelatnici KARNEVAL d.o.o. su odgovorni za poštivanje načela zaštite privatnosti te će Vaše podatke čuvati u tajnosti i  neće ih proslijediti, objavljivati i davati trećim stranama bez Vaše prethodne suglasnosti.